|

Política de privadessa

 

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que vostè ens notifiqui a través d'aquest lloc web o per correu electrònic, passaran a formar part d'un fitxer automatitzat, responsabilitat de la Vida Dolça, degudament inscrit en el Registre General de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. La finalitat del tractament és atendre als interessats en les seves peticions d'informació, suggeriments, etc., i enviar-li comunicacions de tipus informatiu o comercial, via correu electrònic, postal o telefònic. La Vida Dolça adoptarà les mesures de caràcter tècnic i organitzatiu per garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal i evitar la seva pèrdua, alteració, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estiguin exposats, tot això de conformitat amb el que estableix el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, Reglament de Desenvolupament de la LOPD. El titular de les dades té dret d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, al tractament dels mateixos, mitjançant notificació a la Vida Dolça, SL, carrer Escola Nacional, 19 baixos 07198 Son Ferriol, Palma de Mallorca, detallant el dret a exercir .

 

De la mateixa manera, i d'acord amb el que estableix la Llei de Serveis de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), li comuniquem que les seves dades de contacte seran utilitzades per l'enviament de promocions comercials, notícies i altres informacions que podrien ser del seu interès. Vostè dóna el seu consentiment, mitjançant l'acceptació de la nostra Política de Privacitat, per a la utilització de les seves dades personals amb la finalitat descrita anteriorment.

 

Vostè podrà donar-se de baixa d'aquest servei de notícies en qualsevol moment, enviant-nos un correu electrònic a través del nostre formulari de contacte.

La Vida Dolça - Forn Pastisseria

Escola Nacional, 19  |   07198 Son Ferriol  |  Tel. 971 428 985

www.lavidadolca.es    ·   Pedidos click aquí

 

© 2014. Tots els drets reservats   ·   Avís legal  ·  Política de privadessa   ·   Galeria de fotos

 |